Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: مدارس و دانشگاه های استان با هدف پیشگیری از همه‌گیر شدن ویروس کرونا و مدیریت شرایط کنونی هفته آینده تعطیل است.

به گزارش برنا از اراک ، دکترمحمد جمالیان در بیستمین جلسه قرارگاه پدافند زیستی استان مرکزی افزود: دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های استان نیز روز شنبه (۱۷ اسفندماه جاری)تعطیل هستند و دستگاههای خدمات رسان و امدادی به‌دلیل دایر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: ساعت کاری ادارات، ارگان‌ها و دستگاه‌های دولتی به جز بانک‌ها هفته آینده تا پایان رو پنجشنبه ۲۲ اسفندماه جاری ز ساعت هشت تا ۱۲ ظهر تعیین شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک عنوان کرد: بازارها و مراکز تجاری استان نیز در سه روز آتی به دلیل شیوع ویروس کرونا تعطیل اعلام شده است.

وی اظهار داشت: اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای نیز موظف است به‌منظور رعایت تدابیر لازم و خودمراقبتی بهداشتی با هدف جلوگیری از بروز کرونا همه رستوران ها و مهمانپذیرهای بین راهی را با همکاری میراث فرهنگی و دانشگاه علوم پزشکی استان آموزش داده و نظارت بر رعایت اصول بهداشتی ضدعفونی اماکن و رعایت بهداشت فردی و محیطی را انجام دهد و نتایج را به قرارگاه پدافند زیستی ارسال کند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: سازمان صمت، تعاون و رفاه اجتماعی و دانشگاه علوم پزشکی نیز باید با آموزش مدیران و کارگران و ضدعفونی سرویس‌های بهداشتی و رعایت نکات بهداشتی نظارت داشته باشند و نتیجه را به دبیرخانه قرارگاه پدافند زیستی ارسال کنند.

دکتر جمالیان افزود: برای رعایت نکات بهداشتی و جلوگیری از شیوه ویروس کرونا استفاده از استامپ عمومی و انگشت نگاری در دستگاه‌های اجرایی ممنوع است و در صورت نیاز باید از مواد ضدعفونی‌کننده استفاده  شود.

وی اظهار داشت: در این نشست مقرر شده که تمامی صنوف و فروشگاه‌های زنجیره‌ای مواد غذایی ، اتاق اصناف و اتحادیه‌های مجامع امور صنفی باید آموزش و نظارت بر موازین بهداشتی را با دقت محور کار قرار دهند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا اراک دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۷۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲

ایسنا/خراسان رضوی مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ورود گردشگران سلامت در سال گذشته بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد کسب کرده است.

داوود خوش‌شکن در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص وضعیت گردشگری سلامت مشهد در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آن‌ها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

وی افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا(ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن بیان کرد: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشورهای افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور خاطرنشان کرد: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در سطح کشور را دارد. پس از مشهد شهرهای قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص ارزیابی درآمدزایی گردشگری سلامت در مشهد طی سال گذشته گفت: درآمد خوبی در گردشگری سلامت کسب کرده‌ایم، ضمن اینکه درآمد بسیاری که از این طریق وارد کشور می‌شود ثبت نمی‌شود. این رقم ثبت شده، شاید یک‌چهارم یا یک‌پنجم درآمد مشهد از گردشگران سلامت در سال گذشته بوده باشد. پولی که گردشگران سلامت به مطب پزشکان، لیدرها، مراکز تفریحی و گردشگری و... می‌دهند ثبت نمی‌شود. ما فقط عددی که در بیمارستان و سامانه ثبت شده را اعلام می‌کنیم و از سایر هزینه‌های گردشگران به صورت دقیق اطلاعی نداریم.

خوش‌شکن بیان کرد: نسبت به سال ۱۴۰۱ درآمد ما از گردشگری سلامت تقریبا ۲ برابر شده است، این در صورتی است که تعداد بیماران ما ۱۰ درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • قهر زرگران از تهران تا شیراز و تبریز و اصفهان؛ چرا راسته طلا فروشان بازارها تعطیل شد؟
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • کشف لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در کاشان
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه